Конфіденційність

Цей документ описує політику конфіденційності  для сайту https://bring.in.ua/ (далі – Сайт) Товариство з обмеженою відповідальністю «БрінМі».  У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.


Збір та використання персональних даних Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. 

Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані для цілей реєстрації на Сайті. Після заповнення форми на отримання новин Сайту, а також форми зворотного зв’язку, що розміщені на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку сайту своїх персональних та контактних даних. Сайт може зберігати інформацію про з'єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті. 

Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційнотелекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5-010-03 "Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу". 

Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.

На Сайті фіксується доменне ім'я або IP-адреса комп'ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість байт, переданих в ході сесії. При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами/їх пристроями. 

За допомогою систем: 

bigmir.net, Google Analytics тощо;

соціальних-плагінів (блоків) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);

систем банеропоказів (наприклад, AdRiver тощо);

інших ресурсів

збирається статистика про відвідування Сайту, така як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.


4. Володілець включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сайтом, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач користується послугами Сайтів.


5. Володілець здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, відповідей на запити та листи Користувача, збору статистичної інформації по роботі з Сайтом для її обробки та використання при впровадженні нових сервісів і послуг, нововведень і поліпшень, а також для інших дій, що час від часу необхідні для належного надання послуг Сервісів).



6. Володілець використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.


7. Володілець має право передати персональні дані, базу персональних даних, до якої включені персональні дані Користувача, повністю або частково третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сайт; особам, що є пов’язаними/афілійованими з Володільцем; новому власнику та/або Володільцю Сайту для оброблення з метою, передбаченою даною Угодою; іншим користувачам Сайтів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сайті передбачено відповідний функціонал у тому числі державним органам, але тільки за наявності письмового запиту, згідно законодавства України.


8. Користувач має право відмовитись (заперечити) від дублювання своїх персональних даних на інші сайти, які належать Володільцю, а також вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних. Для узгодження можливості на обмеження своїх даних Користувач має надіслати запит на електронну пошту адміністрації Сайту me@bring.in.ua .


9. Під час користування Користувачем Сайтами, на інтернет-сторінках Сайтів можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у раніше зазначених пунктах. 


10. Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».


11. Користувач може в будь-який момент відкликати згоду на обробку персональних даних та/або видалити акаунт, створений ним в рамках Сайту, розірвавши таким чином Договір, укладений з Сайтом. Для видалення акаунта користувач повинен направити письмовий запит на видалення, з електронної пошти яка була вказана при реєстрації на Сайті, для ідентифікації такого користувача або особисто звернутись в адміністрацію Сайту. Сайт гарантує користувачам, які висловили бажання розірвати правовідносини з ним, видалення їх персональних даних з бази персональних даних, крім випадків, встановлених законодавством, зокрема, з метою захисту прав і свобод фізичних осіб, персональні дані яких обробляються, чи прав інших суб'єктів відносин, пов'язаних із персональними даними, а також з метою боротьби із злочинністю.


12. Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сервісів. Володілець приймає усіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача, зокрема реалізуємо заходи, спрямовані на захист бази даних користувачів, обмежуючи доступ до неї. Лише уповноважені особи - співробітники Сайту - мають доступ до бази даних..


13. Дана Угода діє як самостійний документ.


16. Володілець має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за адресою me@bring.in.ua і будуть обов'язковими для Користувача через 10 днів від дня такої публікації.